Üdvözöljük!

Cégünk, az Optimum Hungária Kft. első sorban hagyományos és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozik. Több mint 40 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozunk, így az értékesített gépek üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, mely Budapesten a XVII. kerületben található, ahol nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 8000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére.

Innováció

Forgalmazott gépeink állandó fejlesztés alatt állnak, mely a legmodernebb 3D-CAD-szoftverekkel valósul meg.

Kiváló ár-érték arány

Technikai, esztétikai és funkcionális adottságaikkal gépeink kiemelkednek a piaci kínálatból, áraik mégis átlagosak.

Szaktanácsadás

Legyen szó műszaki segítségnyújtásról vagy egyszerű információszerzésről, területi értékesítőink készséggel segítenek.

Sikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára, precizitására alapozzuk, mely egyben biztosítéka folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Szakembereink elméletben szerzett tudása mellett az iparban szerzett több éves tapasztalata is garancia a felmerülő problémák leggyorsabb megoldására. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsológépnek folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

Szerviz

Műszeres vizsgálat, biztonságtechnikai felülvizsgálat, javítás, karbantartás, készenléti szerviz.

Minőség

A gyártó minőségbiztosítási szakértői konkrétan definiált ellenőrző kulccsal ellenőrzik a termékeket.

Garancia

Az Aircraft gépek rozsdásodása ellen a törvényben előírt szavatosságon túl 10 éves garanciát vállalunk.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak, biztosítva ezáltal az ipar minden területén megkövetelt minőséget és teljesítményt. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni.

Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is. Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre. Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk.

További forgalmazott márka csoportjaink

Fémmegmunkálás
Faipar
Műhelyfelszerelés
Hegesztéstechnika
Lézer technológia
Tisztítás technológia