Az Aircraft márkacsoport kínálatában sűrített levegős légkulcsok is szép számban helyet kaptak. A háztartási felhasználású modellektől egészen az ipari minőségű légkulcsokig széles választék áll rendelkezésére.

aircraft légkulcsok
aircraft légkulcsok
aircraft légkulcsok

Az Aircraft légkulcsok mindegyike hideg ellen szigetelt, csúszásmentes markolattal rendelkezik. Alacsony rezgésszinttel működnek, így könnyen és precízen végezhetők velük a különféle munkálatok. Bizonyos modellek esetében a kifújt levegő a markolaton keresztül távozik, melynek köszönhetően nem kell számolni a fékpor felemelésének kellemetlenségeivel. Könnyed súlyuk ellenére nagy teljesítménnyel bírnak. A legtöbb modellnél a húzási nyomaték több fokozatban állítható. A kettős ütőmechanizmus még inkább fokozza teljesítményűket.

Elsősorban gumiabroncsok cseréjéhez, javításához és összeszereléséhez ideálisak, azonban az autóipari felhasználás mellett összeszerelő sorokon és a mezőgazdaság különféle munkálataihoz is alkalmasak.

További információkért tekintse meg az Aircraft légkulcsok teljes kínálatát, vagy akár rendeljen webáruházunkból otthona kényelméből!