Profi kompresszorok kéthengeres, nagy teljesítményű szürkeöntvény agregáttal és maximális felszereltséggel. Magas minőségű Condor nyomáskapcsoló teljesen automata be-és kikapcsoló üzem. 15 bar-os kompresszoraink az alkalmazáshoz szükséges 13 bar kikapcsolási nyomásra vannak beállítva , mivel ezen felül a létrehozott nyomás egy kb. 8%-tól való energia többletfelhasználást jelent baronként. Ha a maximális nyomás 15 bar-tól szükséges, akkor ezt önmaga is egyszerűen be tudja állítani a nyomáskapcsolón. Minőségi elektromotor nagy nyomatékkal és tehermentesítéssel, ezáltal könnyebb futást biztosít
400 Volt-os modell fázis-fordítható hálózati csatlakozóval az egyszerű manuális forgásirány váltásért.

Ergonomikusan meghosszabbított húzókar a kényelmes, egyenes szállításért anélkül, hogy a megemelés által hátul meg lenne terhelve. Gumírozott markolat a kényelmes szállításért. Karbantartási blokk fix csavaros csatlakozással. A szűrő-nyomásszabályzón lévő üzemi nyomás fokozatmentesen beállítható egy időben szennyeződés-, olaj- és kondenzátumszétválasztásnál. 2 nagy manométer jelzi ki a tartály- és az üzemi nyomást. 2 sűrített levegős pont a szűrt sűrített levegőért, a szűrt és olajozott levegőért. AIRPROFI kompresszorok szériakivitelben egykezes biztonsági-gyors csatlakozókkal a DIN EN 983 szerint vannak felszerelve – a nyomásmentes csatlakozó miatt a nincs csővezeték korbácsolás kinyitásnál és ezáltal jelentősen javul a felhasználó biztonsága.

Aircraft Airprofi sorozat bemutató videója

Harmadik sűrített levegős pont közvetlen kimenet a tartályon golyós csappal. Fogazott hajtószíjak megkönnyítik a futást, javítja a nyugodt működést valamint az erőátvitelt és csökkenti az energiafogyasztást 30%-ig. Nagy ventilátor és egy hűtőlemez a hengeren a kompresszor optimális hűtéséért. Stabil fém szíjvédő az alkatrészek optimális védelméért és a felhasználó biztonságáért. Nagyfokú nyugodt járás és hosszú élettartam a szürkeöntvényből készült kéthengeres-nagy teljesítményű aggregátornak és a csekély fordulatszámnak köszönhetően.

A HOS-kompresszor lehetővé teszi az optimális kenést a hosszú élettartamért és a nagy megbízhatóságért.

Után hűtő nagy hűtőlemezekkel ügyel az tartály belsejében lévő alacsony hőmérsékletért, és így csekélyebb nyirkosság fedezhető fel a sűrített levegőbe, ami a sűrített levegős szerszámokat megkíméli. A rugalmas megerősített tömlővezeték hővédővel a hosszú élettartamért, rezgés általi törés nem lehetséges. Az indítási tehermentesítő szelep egy könnyű és nyomásmentes működést biztosít. Szériakivitelben belső és külső horganyzott tartállyal. Az AIRPROFI-szérián belül a tartályra 15 év garanciát nyújtunk a rozsdásodás ellen. Korróziómentes szeleplemezek a jobb hőelvezetésért és a hosszú élettartamú kompresszorokért. Stabil kormánymű rögzítőfékkel a nagy futókerekekkel együtt PU-hab-abronccsal a kényelmes szállításért. Praktikus fogantyúval a tartályon.