Ügyfélközpontúság, megbízhatóság, precizitás

Szakképzett kollégák, több mint 20 év tapasztalat és folyamatos fejlődés.

Üdvözöljük!

Cégünk, az Optimum Hungária Kft. elsősorban hagyományos és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozik. Több mint 30 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozunk, így az értékesített gépek üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, mely Budapesten a XVII. kerületben található, ahol nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 8000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére.

Innováció

Forgalmazott gépeink állandó fejlesztés alatt állnak, mely a legmodernebb 3D-CAD-szoftverekkel valósul meg.

Kiváló ár-érték arány

Technikai, esztétikai és funkcionális adottságaikkal gépeink kiemelkednek a piaci kínálatból, áraik mégis átlagosak.

Szaktanácsadás

Legyen szó műszaki segítségnyújtásról vagy egyszerű információszerzésről, területi értékesítőink készséggel segítenek.

Sikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára, precizitására alapozzuk, mely egyben biztosítéka folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Szakembereink elméletben szerzett tudása mellett az iparban szerzett több éves tapasztalata is garancia a felmerülő problémák leggyorsabb megoldására. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsológépnek folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

Szerviz

Műszeres vizsgálat, biztonságtechnikai felülvizsgálat, javítás, karbantartás, készenléti szerviz.

Minőség

A gyártó minőségbiztosítási szakértői konkrétan definiált ellenőrző kulccsal ellenőrzik a termékeket.

Garancia

Az Aircraft gépek rozsdásodása ellen a törvényben előírt szavatosságon túl 10 éves garanciát vállalunk.

Az Aircraft termékekről

Az Aicraft gyártója, az AIRCRAFT Kompressorenbau GmbH, 1992-ben alakult. Akkoriban még nem jelent meg olyan kompresszoros piac, ami a cég elképzeléseinek és elvárásainak megfelelt volna. Ezért született a döntés olyan kompresszorok gyártása mellett, melyek a felszerelések, a komfort és a felhasználóbarát felület fejlesztésével az ügyfeleknek a legjobb ár-érték arányt nyújtják.

A termékek már a cégalapítás évében túlszárnyalták az akkori idők elvárásait. A duo-airmat kompresszor olyan fejlesztés, melynek felszereltségét néhány cég még 15 évvel később is újdonságként prezentálja. Az új célok folyamatos kitűzésének és elérésének köszönhetően az Aircraft termék- és szervizportfólió állandóan bővül, frissül. Így jutottunk el arra a pontra is, hogy a sűrített levegős berendezések telepítését a csővezeték rendszer szerelésével együtt, teljesen magunktól tudjuk elvégezni. Kérésre az elképzeléseknek megfelelően megtervezzük a teljes gyáregységet, és gondoskodunk azok határidőre történő telepítéséről. Továbbá szerviz szolgálatunk szívesen ad tanácsot a hatékony energiagazdálkodást és a berendezések magas hatásfokát illetően. Hatékony csavar- és dugattyús kompresszorainkkal csökkenti az áram-, a kopás-, és a karbantartás költségeit, tehát pénzt takarít meg.

Ezt az előrelépést döntően Önnek, Ügyfeleinknek is köszönhetjük. A visszajelzések ösztönzik műszaki szakembereinket, hogy mindig újabb kísérleteket végezzenek és továbbfejlesszék termékeinket, szerviz szolgáltatásainkat. Ezennel ezt hálásan köszönjük Önöknek.