Kialakításának köszönhetően minden alkatrésze védett, így ideális építési területeken, összeszerelési és egyéb ipari munkálatokhoz, mindennapos használat esetén is. Könnyedén szállítható, kialakítása ilyenkor is maximálisan védi a veszélynek kitett alkatrészeit.

Olajmentes sűrítőrendszerének köszönhetően a COMPACT-AIR 220 OF PRO dugattyús kompresszor esetében nem kell olajcserével bajlódni. Emellett sima futás, rendkívül halk üzemelés jellemzi. A henger és a dugattyúk kiváló minőségű bevonattal vannak ellátva, ezzel hozzájárulva a készülék élettartamának hosszú ideig történő megőrzéséhez. A levegő közvetlenül áramlik át a hengeren, támogatva a hatékony hűtést.

COMPACT-AIR 220 OF PRO dugattyús kompresszor

Kitűnő minőségű alkatrészekkel, maximális felszereltséggel ellátott modell:

Szűrő-nyomásszabályzó az üzemi nyomás fokozatmentes beállításához, a szennyeződések és a kondenzátum egyidejű elválasztásával. Kiváló minőségű CONDOR nyomáskapcsoló. Külön manométerről olvasható le a tartály és az üzemi nyomás. Minőségi elektromotorok magas indítónyomatékkal, motorvédő kapcsolóval. Porfestésű légtartály 10 éves rozsdásodás elleni garanciával. A készülék teteje a védelem mellett szerszámtartóként is funkcionálhat. Praktikus tárolóhely lehet az adott munkafeladathoz szükséges szerszámoknak.

COMPACT-AIR 220 OF PRO dugattyús kompresszor

A COMPACT-AIR 220 OF PRO dugattyús kompresszor konstrukciója révén kényelmesen és biztonságosan szállítható, akár lépcsőn is, ugyanis könnyedén megdönthető, visszaállítható. PU hab kerekei defekt-ellenállóak, széles tengelytávban helyezkednek el.

Műszaki adatok

ModellCOMPACT-AIR 220 OF PRO
Cikkszám2015540
Beszívott légmennyiség220 l/p
Szállított légmennyiség134 l/p
Csúcsnyomás10 bar
Tartály kapacitás24 l
Henger/fokozat2/1
Fordulatszám1400 f/p
Motorteljesítmény1.1 kW
Zajszint70 dB(A)