Kompozit kivitelű, ergonomikus műanyag markolattal rendelkező, csúszásmentes és rezgésmentes csiszoló és polírozó eszközök. Kompakt és kézhez-álló kialakításúak, a nehezen elérhető helyekre is alkalmazhatók. Univerzális felhasználásra ideálisak, egyenes és domború felületek csiszolására egyaránt alkalmasak.

Csiszolók, polírozók megtekintése webáruházunkban:

DS levegős rezgőcsiszológép

WS 125 PRO levegős sarokcsiszoló

BDS PRO levegős csiszoló

STS levegős egyenescsiszoló készlet

Festékszóró pisztolyok és teljes szettek profiknak és igényes amatőröknek. Sztenderd vagy HVLP alacsony nyomású festékszóró rendszerrel (alacsony porlasztás csökkenti a visszapattanást) kaphatók. Tökéletes lakkozási felület érhető el használatukkal jármű- és faipari területeken. Célirányosan, egyenletesen vihető fel velük a festék, a festékmennyiség szabályzónak köszönhetően. Sokoldalúan alkalmazhatók jármű-javítás és modellezés során. Csökkentett légszükséglettel és lakkfelhasználással, festék- és levegőmennyiség szabályzóval működnek, melyek együttesen garantálják a költséghatékony anyagfelvitelt.

Festékszóró pisztolyok megtekintése webáruházunkban:

Ideálisak ipari javításokhoz, többek között kőfelverődés vagy rozsdásodás esetén. Mindemellett alkalmasak kisebb felületek pontszerű megmunkálásához, valamint különféle anyagok gravírozásához, mattírozáshoz és tisztításához, mint például lakkozott karosszéria részekhez, üveg vagy műanyag felületekhez. Kíméletesek, ám rendkívül hatékonyak.

Homokszóró és spray pisztolyok megtekintése webáruházunkban:

Autógumik ellenőrzéséhez és feltöltéséhez alkalmas eszközök sztenderd és kalibrált kivitelben. Profi kialakítással, gyors-csatlakozóval, minőségi, pontosan leolvasható manométerrel, törésbiztos műanyag házzal rendelkeznek. A levegő egyszerű feltöltését és leengedését teszik lehetővé. Az egyszerűbb modellek otthoni, a professzionálisabbak pedig töltőállomások és szerelőműhelyek számára is tökéletes opciót nyújtanak.

Kerékfúvatók és készletek megtekintése webáruházunkban:

Rövid és hosszú fúvópisztolyok univerzális felhasználásra gyárakba, műhelyekbe, autókhoz és háztartásokba. Gyorsan tisztíthatók velük, akár a nehezen elérhető helyek is. Különféle kivitelekben, funkciókkal rendelkező modellek, melyek mindenféle alkalmazási területhez találunk ideálisat. Dugaszoló kapcsolóval, ütésálló műanyag házzal, alumínium testtel, gumi markolattal, kis súllyal, szabadalmaztatott szeleptechnológiával rendelkeznek. Bizonyos modellek esetén a légmennyiség egy hosszabb működtetőkarral finoman adagolható.

Lefúvató pisztolyok megtekintése webáruházunkban:

Az ütvecsavarozók, légkulcsok, csavarbehajtók és fúrógépek rendkívül széles palettáját képezik termékkínálatunknak, készletben is rendelhetők. Nagy igénybevételkor az autóiparban, összeszerelőszalagon és a mezőgazdaságban is alkalmazhatók. Bizonyos modellek markolata légelvezetéssel van ellátva, mely megelőzi a por felkavarodását. Rezgésmentesek, könnyedek, csúszásmentes markolattal rendelkeznek, ezért egyszerűen, akár egy kézzel is kezelhetők. Némelyik szerszám oldalsó kapcsolóval, gombkerekes forgatónyomaték beállítással, forgatható légcsatlakozóval vagy éppen a kampó rögzítéséhez rúgóhúzóval rendelkezik. Ezek mind-mind hozzájárulnak az eszközök komfortos, könnyed, ám precíz használatához.

Légkulcsok megtekintése webáruházunkban:

Hagyományos, spirálos és antisztatikus sűrített levegős tömlők és tömlődobok bőséges választéka. A tömlők széles hőmérséklet tartományban, akár alacsony hőmérsékleten is különösen rugalmasak maradnak, kiváló ellenállást mutatnak az olajtartalmú sűrített levegővel szemben is. Különféle hosszúságban kaphatóak, az üzemi nyomás 8 bartól egészen 15 barig mozog. Csatlakozóval és ellendarabokkal szerezhetők be.

Levegős tömlők megtekintése webáruházunkban:

Alkalmasak fóliák, textilek, bőr, falburkolatok, szigetelőanyagok és hasonló anyagok rögzítésére. Ideálisak belső munkálatokhoz, felújításokhoz. Beállítható légelvezetéssel, gumírozott fogantyúval, hideg ellen védett, csúszásmentes és rezgéscsillapított alsó tárral, kontakttal rendelkeznek. Bizonyos modellek dobozok gyártására, valamint raklapok, rekeszek és gipszszálas lemezek rögzítésére is kiválóak. Praktikus műanyag dobozzal rendelhetők.

Tűzőgépek, szögbelövők megtekintése a webáruházban:

Univerzálisan alkalmazható szerszámok és készletek, csempék leütéséhez, hidegmegmunkáláskor, építési munkákhoz, karosszériákhoz. Ergonomikus, hidegszigetelt, rezgés csillapított, gumírozott markolattal rendelkeznek garantálva a komfortos használatot. Az egyszerűbb modellek kisebb munkálatokhoz, a professzionális kivitelezésűek pedig mindenféle építési (falazás, betonozás), karosszéria munkák és elektromos telepítésekhez is egyaránt ideálisak. A hatlapfejű befogás megakadályozza a véső elfordulását, a gyors tokmány pedig biztosítja a könnyű és gyors vésőcserét. Visszaütésszabályzó mechanizmussal is el vannak látva, mely a végtagok védelmét szolgálja.

Vésők, revétlenítők megtekintése webáruházunkban:

Tömítőpisztolyok kereskedelmi patronokhoz, gyors szellőzővel, anyag utánnyomás nélkül. Kizárólag patronnal működnek. A munkanyomás az anyag tulajdonságaihoz igazítható. Fokozatmentes szabályozással működnek, mely hozzájárul az anyag megfelelő, optimális adagolásához. Forgatható patrontartállyal vannak ellátva.

Zsírzókészleteink kereskedelmi 400 g DIN-tömítőkhöz vagy közvetlen töltéshez egyaránt ideálisak. A kézi kivitelű modelleknél a zsírvezetés mindig a ravasz működtetésével történik, míg az automata típusoknál a zsír löketenként nyomódik ki, amíg a ravasz nyomva van. Fúvókacsővel, hajlékony tömlővel, hidraulikacsatlakozóval rendelkeznek. A 400 mm hosszú csatlakozótömlővel a nehezen hozzáférhető helyek is könnyedén kezelhetők.

Zsírzók és kinyomó pisztolyok megtekintése webáruházunkban: