Az A-K-MAX 7.5-10 csavarkompresszor karbantartást nem igénylő, koaxiális meghajtása gondoskodik a készülék energia-hatékony működéséről. Szériakivitelben elektronikus „EasyTRONIC IV“ vezérléssel, nyomásérzékelővel felszerelve, mellyel a motortúlterhelés megelőzhető, a kopás csökkenthető, és hosszabb élettartam érhető el.

Kiváló hűtési hatékonyság és alacsony zajszint jellemzi a termosztatikusan vezérelt radiális ventilátorok által. Mindig optimális üzemi hőmérsékleten tud működni, csekély olajhőmérséklet ingadozás mellett. Ideális hűtő-levegőáramlás és nagy méretű hőcserélővel rendelkezik. Utánhűtőjének köszönhetően pedig kevesebb ráfordítás szükséges az előállított sűrített levegő szárítására és hűtésére.

A-K-MAX 7.5-10 csavarkompresszor

Az üzemóraszámláló rögzíti a terhelési- és utófutási időt, így automatikus üzenettel kijelzi, amikor karbantartás lenne esedékes az ütemterv megtartása érdekében. Szervizelése egyszerű, hiszen az összes karbantartandó alkatrész könnyedén hozzáférhető, szét- és összeszerelhető.

A motor forgásirány-figyelő segítségével elkerülhetők az esetleges károk a készülék üzembe helyezésekor vagy helyének módosítása után. Szériakivitelben csillag-deltakapcsolóval szerelve. Kis külső méretéből adódóan egyszerűen szállítható és felállítható.

A-K-MAX 7.5-10 csavarkompresszor
műszaki adatai

ModellA-K-MAX 7.5-10
Cikkszám2095404
Szállított levegő mennyiség1050 l/p
Maximum nyomás10 bar
Teljesítmény7.5 kW (400 V 3 Ph 50 Hz)
Motor hatékonysági osztályIE3
Zajszint62 dB(A)
Méretek (h x sz x m)800 x 650 x 860 mm
Súly165 kg