Az Aircraft 2020-as újdonságainak kiemelt darabjait képezik az AIRCAR OF PRO dugattyús kompresszorok. Olajmentes sűrítőrendszerű, magas minőségű, teljes felszereltséggel ellátott modellek. Könnyedén kezelhető, egykezes biztonsági gyors-csatlakozóik révén maximális biztonsággal üzemeltethetők. Masszív keretük, vázuk minden érzékenyebb alkatrészüket megvédi a külső behatásoktól, mely mellett szerszámok tárolására is lehetőséget nyújtanak.

Olajmentes sűrítőrendszerüknek köszönhetően esetükben nem kell olajcserével bajlódni. A levegő közvetlenül a hengeren halad át, ezzel biztosítva ezen modellek hatékony hűtését. A szűrő-nyomásszabályzón lévő üzemi nyomás fokozatmentesen beállítható egyidejűleg a szennyeződés és kondenzátum szétválasztásnál. Magas minőségű Condor nyomáskapcsolóval rendelkeznek. Külön manométerről olvasható le a tartály és az üzemi nyomás. A hővédővel ellátott rugalmas és megerősített tömlővezetékek hozzájárulnak ezen készülékek hosszú élettartamáért, illetve meggátolják a rezgés általi törést. Prémium minőségű por-festett tartályukra tíz évre szóló, rozsdásodás elleni garanciát vállalunk.

AIRCAR OF PRO dugattyús kompresszorok

AIRCAR OF PRO dugattyús kompresszorok műszaki adatai

ModellAIRCAR 220 OF PROAIRCAR 440 OF PRO
Cikkszám20155202015530
Beszívott légmennyiség220 l/p440 l/p
Szállított légmennyiség134 l/p267 l/p
Csúcsnyomás10 bar10 bar
Tartály kapacitás2 x 11 l2 x 11 l
Henger/fokozat2/14/1
Fordulatszám1400 f/p1400 f/p
Motorteljesítmény1,5 kW2,2 kW
Zajszint70 dB(A)70 dB(A)

További információkért tekintse meg az Aircraft dugattyús kompresszorok teljes kínálatát, vagy akár rendeljen webáruházunkból otthona kényelméből és biztonságából!