AIRPROFI 853/270/10 V profi dugattyús kompresszor kéthengeres, nagyteljesítményű szürkeöntvény agregáttal és maximális felszereltséggel.

Az indítási tehermentesítő szelepnek köszönhetően könnyű és nyomásmentes működés jellemzi az Aircraft ezen típusú dugattyús kompresszor modelljét. A gép minőségi elektromotorja nagy nyomatékkal és tehermentesítéssel könnyebb futást biztosít. A hengeren nagy ventilátor és egy hűtőlemez helyezkedik el, mely optimális hűtést tesz lehetővé. Rugalmas, megerősített, hővédővel ellátott tömlővezetékkel felszerelt, így a rezgés általi törés kockázata nem áll fenn. Szériakivitelben belső és külső horganyzott tartállyal. A tartályra 15 év garanciát nyújtunk a rozsdásodás ellen.

Korróziómentes szeleplemezekkel van ellátva, mely jobb hőelvezetést, hosszabb élettartamot eredményez. Nagy utánhűtő hűtőlemezekkel bír, melyek biztosítják a tartály belsejében lévő alacsony hőmérsékletet. Ebből adódóan csekélyebb nyirkosság fedezhető fel a sűrített levegőben, amely a sűrített levegős szerszámokat megkíméli. A HOS-kompresszor rendszer lehetővé teszi az optimális kenést, mely hozzájárul a gép megbízhatóságáért, hosszabb élettartamáért.  A szürkeöntvényből készült kéthengeres-nagy teljesítményű aggregátornak és a csekély fordulatszámnak köszönhetően nagyfokú nyugodt járás jellemzi. Stabil fém szíjvédő rendelkezik az alkatrészek optimális védelméért és a felhasználó biztonságáért.

Airprofi 853/270/10 FV dugattyús kompresszor műszaki adatai

sűrítőrendszer* HOS
beszívott légmennyiség 850 liter
szállított mennyiség 6-10 bar 680 liter
maximális nyomás 10 bar
tartály térfogata 272 liter
henger/ütem 2/2
fordulatszám 1240 ford./perc
motorteljesítmény 5,5 kW/400 V
súly 170 kg
méretek (H x SZ x M) 1860 x 850 x 830 mm
zajszint LPA (4m) 91 dB(A)