Kéthengeres, magas minőségű aggregátor szürkeöntvényből a hosszú élettartam érdekében. Egyszerű kialakítású modell, nyomáscsökkentővel felszerelve a kívánt üzemi nyomás fokozatmentes beállításáért. Manométer tartály jelzi ki az üzemi nyomást. Egyszerű egykezes gyorscsatlakozóval, automatikus nyomáskapcsolóval rendelkezik. Műanyag hátsókerekek, elülső szívókorongok, egyszerű kivitelű szárral.

Nagy ventilátorral és egy levegő-terelőlemezzel rendelkezik a hengeren a sűrítő optimális hűtéséért. Az AIRSTAR 321/50 E kompresszor nagy indítónyomatékú minőségi elektromotorral rendelkezik, melyet a motor-védőkapcsoló véd a túlmelegedéstől és a túlterheléstől. Hűtőlemezes utánhűtő gondoskodik az alacsony tartály bemeneti hőmérsékletéről, így mérsékelve a nyirkosságot a sűrített levegőben. Megkíméli a csatlakoztatott sűrített levegős szerszámokat. Stabil fém szíjráccsal bír.

Az AIRSTAR sorozat bemutató videója

Indítási kondenzátor és tehermentesítő szelep biztosítja a könnyű indítást 230 Volt-os modelleknél. A sűrített levegőtartály biztonsági szeleppel van felszerelve, tartály-nyomásmérővel és sűrített folyadék leeresztő szeleppel. A légtartály porbevonatos Minden biztonsági berendezéssel csatlakozásra kész.

A HOS sűrítőrendszerrel felszerelve, garantálva a hosszú élettartamot és maximális megbízhatóságot.

 

AIRSTAR 321/50 E kompresszor műszaki adatai:

Max. térfogatáram 235 l
Töltési kapacitás kb 185 l
Maximális nyomás 10 bar
Tartálykapacitás 50 l
Henger/fokozatok 2/1
Fordulatszám 1.040 f/p
Motorteljesítmény 1,5 kW / 230 V
Súly 48,5 kg
Méretek (HxSzxM) mm-ben 870 x 400 x 700
Hangnyomás LpA (A) 76 dB(A)
Hajszint LwA (A) 92 dB(A)